WOSHkoor Vremde

door | feb 2, 2024

 

Het WOSHkoor, zang en muziekgroep, verzorgt op zaterdag 9 maart om 20.15 uur een prachtig concert “Voor de verandering :MUZIEK” in onze kerk. Ontstaan uit de Werkgroep OntwikkelingsSamenwerking in Heist op den Berg treden zij al meer dan 40 jaar op. Meer dan 60 koorleden en muzikanten zullen liederen brengen met een boodschap tegen armoede en onrecht, tegen oorlog en geweld, over verzet, vrede en hoop. Zij brengen mensen samen om hen warm te maken voor wereldwijde solidariteit.

Het WOSHkoor slaagt erin op enthousiaste en vaak verrassende wijze liederen te brengen uit alle hoeken van de wereld (van Zuid-Afrika tot Zuid-Amerika). Het koor is uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde solidariteitskoren in Vlaanderen.

Ze willen in de universele taal van de muziek, stem geven aan alle mannen, vrouwen en kinderen, die waar ook ter wereld proberen het rad anders te doen draaien.

Kaarten bestellen kan via www.boechout.be/vooruit mits 15 euro in voorverkoop (aan de kassa 18 euro) Kinderen tot 12 jaar gratis.

www.woshkoor.be