Nieuwjaarsreceptie 2024

door

NIEUWJAARSRECEPTIE IN KONTICH-KAZERNE

 De weekenddienst van 21 januari in Kontich-Kazerne was een eucharistieviering. Onze nieuwe pastoor Ernest Kabongo ging voor.

Vóór de mis nam hij uitgebreid de tijd om de mensen aan de deur te verwelkomen. Ook de kandidaat-eerstecommunicantjes waren aanwezig, want voor hen was het een ingroeiviering.

Flink wat volk dus, een mooie mix van jong tot oud, en al die mensen bleven achteraf in de kerk: we hielden namelijk onze nieuwjaarsreceptie.

Het mocht wat meer zijn dan een gewone koffie-na-de-mis: een glaasje bubbels, wijn of fruitsap, en lekkere versbereide hapjes die gretig aftrek vonden.

 

 

 

 

 

Bij deze gelegenheid werden enkele afscheidnemende mensen bedankt:

Peter Van den Heuvel als voortrekker van de misdienaars, Bob Timmermans als doopheer en Jan Van Riet als redacteur voor onze editie van het parochieblad.

Bij de kerkfabriek stopten Josette Schoonjans en Leo Nauwelaerts hun mandaat. Allen kregen een kunstwerkje van plaatselijke kunstenaars, waarmee de verbondenheid met de plaatselijke gemeenschap werd gesymboliseerd.

Tegen het middaguur was alles afgewassen en stond elke kerkstoel weer op zijn plaats. Daar had dan weer een flinke ploeg vrijwilligers voor gezorgd.

Met veel dank!