Waarvoor staat Chiro-Koka ?

Chirogroepen brengen kinderen en jongeren in hun vrije tijd samen, zonder onderscheid. Via spel laten we hen ervaringen opdoen, leren we hen samenleven en bieden we hen een kijk op zichzelf en op de wereld.

Chiro is geen eiland, maar is betrokken zijn op de brede gemeenschap. We zetten jongeren aan om een engagement op te nemen in de buurt en de samenleving. We vormen hen tot geëngageerde en kritische wereldburgers.

Met alle groepen samen bouwen we aan één jeugdbeweging: Chiro.

chiro

Activiteiten:

ledenwerving (kennismakingsdag)

mosselsouper in Pronkenborg

Pitaspi (de aspiranten organiseren en pita-avond en erna aansluitend een jeneverkraam)

Kriko (Christus-Koningviering)

Chirofuif in Pronkenborg (Space out)

BBQ

Vergadermoment:

Iedereen is welkom op zondag van 14u tot 18u (jongste afdelingen tot 17u)!

Vergaderlokaal:

Chiro Koka telt twee bloeiende groepen van elk ruim 100 leden. De jongens hebben hun lokalen in de Montfortstraat, achter de bibliotheek. De meisjes huizen een beetje verderop aan de overkant, naast de kleuterschool. Elke groep heeft 6 afdelingen: vanaf je 6 jaar kan je bij de miniclubmeisjes of -jongens komen, word je acht dan ga je naar de speelclub, op je tiende word je rakker of kwik, ben je twaalf dan kom je bij de toppers of tippers, twee jaar later bij de kerels of tiptiens, en eens zestien hoor je bij de oudsten: aspi-jongens of aspi-meisjes.

Daarna is er nog volop Chiroleven voor je weggelegd: als leider of leidster maak je week na week Chiro waar. De leidingsploeg bestaat uit ruim 30 mensen, die elke zondag hun afdeling een tof programma brengen en samen een aantal groepsactiviteiten uitbouwen.

Verantwoordelijken:

Hoofdleiding (meisjes):

Emma Marckx ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

en Sarah Tuymans ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Hoofdleiding (jongens):

Maarten Van Hoof ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )


Volwassenen begeleiding:


 Bart Reynders (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 Hans Lefever (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 Gwenny Laureyssens ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Website:

http://www.chirokoka.be

Andere websites:

http://chiro.be

 

 
What do you want to do ?
  New mail
 
 
What do you want to do ?
 New mail
 
 
What do you want to do ?
New mail
 

facebook volg

Free Joomla! template by Age Themes