Beste bezoeker, beste ouders,

Als je graag je kind wil laten dopen in onze Sint-Lauentiusparochie: neem dan contact op met priester Paul (0487630029)(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Indien je je kind wil laten dopen in de namiddag, dan best de eerste zondag van de maand. Op een andere zondag is ook mogelijk, maar dan om 12u. (behalve op de tweede zondag)

Je kan zelf een boekje maken met teksten, maar dat hoeft zeker niet. Een gesprek met priester Paul is wel nodig. Ook hebben we voor het doopboek alle gegevens nodig (namen kind, geboortedatum, geboorteplaats, namen ouders, namen peter en meter, adres, tel. en email). Dat kan je na aanvraag doorsturen naar priester Paul

Momenteel is het nog niet mogelijk om via de hoofdpagina van de website het doopselformulier in te vullen. Van zodra dat mogelijk is, laten we je dat weten.

De essentie van het doopsel is dat je je kind laat opnemen in de christelijke gemeenschap. Een foto van de pasgedoopte zetten we graag op deze pagina, zodat ook anderen kunnen getuigen zijn van dit feestelijk moment!

 

FOTO'S GEDOOPTEN

 

FRAN Kristof Jonathan Verhoeven
FRAN Kristof jonathan Verhoeven - 24 september 2017

Free Joomla! template by Age Themes