Waarvoor staat B.M.W. ?

B = Broederlijk Delen M = Missie W = Welzijnszorg
Onze werking heeft tot doel : informatie geven, mensen motiveren, en acties op touw zetten rond Broederlijk delen, Missie, Welzijnszorg, Damiaanactie, Multiple Sclerose.

 

Activiteiten:


Broederlijk delen:

Culinair-Solidair etentje.


Missie:

Sri Lanka pannenkoekennamiddag.


Welzijnszorg:

Soep op de stoep, Kerstmarkt school: Stand van Bond zonder naam, Damiaanactie: stiftenverkoop, lichtjes. Multiple Sclerose: Chocolade verkoop.
Gelukkig mogen we beroep doen op vrijwilligers . Moest u zich geroepen voelen om mee te werken, graag, want alle hulp is welkom! We versieren de panelen in de kerk, telkens voor de acties rond advent, missie, broederlijk delen en andere. Zo maken we het thema van de actie voor de mensen duidelijk.

Vergadermoment:

We vergaderen telkens voor en na een actie.

Vergaderlokaal:

 Vergaderzaal klooster

Hoofdverantwoordelijke:

Lieve Verschueren – De Weerdt - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verantwoordelijken:

Maria Van Dessel - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maria Van Krunckelsven - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Free Joomla! template by Age Themes