pompt alcohol om ziektekiemen te doden 31825 621

Toegang kerkgebouwen in onze pastorale eenheid “Immanuel” met de huidige coronamaatregelen.

In allle kerkgebouwen gelden volgende regels: mondmaskerplicht, ontsmetting van de handen, voldoende afstand en een maximale aanwezigheid van 4 personen

O.L.V. Geboorte  Lint

In dit 'corona-tijdperk' is de kerk spijtig genoeg gesloten voor vieringen. Maar aan de zijkant van de kerk, langs de kant van het kerkplein, vind je de toegang tot de stilteruimte. Iedereen die dat wenst kan hier binnenstappen en even tot rust komen. Je kan er bidden of gewoon wat zitten en mijmeren of zelfs even wegdromen ... Je kan er ook een kaars branden en misschien een bede richten tot O.L.Vrouw. Iedereen is hier welkom!

O.L.V. Onb. Ontv. Kontich-Kazerne

In deze uitzonderlijke omstandigheden zetten wij onze kerkdeuren prominent open, zeker op zondag, maar ook in de week, telkens van 9 uur tot 18 uur. We hopen dat dit ondanks deze moeilijke periode een krachtig teken kan zijn van een open, hartelijke en nabije kerk.

Sint-Bavo  Boechout

De bidkapel zal zoals alle andere dagen geopend zijn van 9 uur tot 17uur. In de bidkapel vindt u een tekstblaadje met de lezingen van de zondag en een gebed. Neem het gerust mee naar huis waar u het rusig kan lezen en bidden.

Sint-Jan in de Olie  Vremde

De kerk zal open zijn op zondag van 9 uur tot 11 uur. In de kerk vindt u een tekstblaadje met de lezingen van de zondag en een gebed. Neem het gerust mee naar huis waar u het rustig kan lezen en bidden.

Sint-Jozef Hove

Tijdens de week is onze kerk gesloten.

In het weekeinde is deze open tijdens de normale uren van de vieringen. Dit is:

                Zaterdag van 17.00 u tot 18.00 u

                Zondag van 11.30 u tot 12.30 u

Met kerstmis zal de kerk open zijn van 10.00 u tot 12.00 u

 Sint-Laurentius Hove

De weekkapel is dagelijks open van 9:30 uur tot 17 uur.

Sint-Leonardus Aartselaar

Onze kerk is gesloten maar de Onze-Lieve-Vrouwkapel zal elke dag open zijn van 9 uur tot 17 uur. Zo kan je in onze gewijde ruimte bidden en een kaarsje branden en zo blijven we verbonden met heel onze kerkgemeenschap.

Sint-Martinus Kontich

Onze kerk blijft beperkt open.Elke zaterdag en zondag zijn de deuren open van 10 uur tot 12 uur. Het is een stille plek om even op adem te komen, voor een poosje bezinning en een persoonlijk gebed.

Welkom!

Sint-Michaël   Waarloos

Onze kerk van St Michaël in Waarloos wordt open gesteld voor een stil gebed en/of voor een kaarsje op zondag van 10 uur tot 11 uur, en op woensdag van 18 uur tot 19 uur.

Sint-Rita  Kontich

De kerk blijft dagelijks open van 8 uur.tot 17:30 uur. Er is nog steeds de mogelijkheid om kaarsen te laten branden, deze kunnen aangekocht worden in de gang van de sacristie. = zelfbediening - gepast geld voorzien.!

Het secretariaat is tijdens deze periode ook gesloten maar tel. bereikbaar op het nummer 03 457 00 89

Free Joomla! template by Age Themes