Agenda parochiekernen

ma di wo do vr za zo
4
11

 

     
  INFO OVER DE
PASTORALE EENHEID
 
     
  Beleidstekst:
De pastorale eenheid in het bisdom Antwerpen.
 
    Wat is de pastorale eenheid?  
     Wat is er gerealiseerd?  
  Vragen betreffende het vrijwilligerswerk  
     

mini Logo 2

Dankviering in Sint-Jozef.

mini Geloofscentrum Immanuel 002

Op zaterdag 23 september 2023 gaat Jos Kempeneers voor in een plechtige eucharistieviering.

Deze viering wordt opgeluisterd door ‘Canta Quattro’. Deze naam zegt de meesten onder ons weinig of niets maar de vier leden van dit ensemble zijn allen zangers die behoorden tot het alombekende ‘Cantabile’. Dit koor afkomstig uit Hove en met roots in de Sint-Jozefparochie luisterde zowel in onze parochie, maar ook in Sint-Laurentius heel regelmatig vieringen op.

Helaas komt aan alle mooie liedjes een einde en na de uitvoering van Händels ‘Messiah’ in november vorig jaar stopte de werking van het koor. Tot spijt van vele koorleden en alle sympathisanten!

Ondertussen vonden de meeste koorleden een ander koor om zich bij aan te sluiten. In september 2022 kreeg het koor toch nog de vraag om een speciale viering op te luisteren, maar bij gebrek aan koorleden besliste men om met 4 zangers toch een muzikale omkadering aan te bieden. Dat viel blijkbaar in de smaak, zowel bij het publiek als bij de uitvoerders. Het enthousiaste viertal ging verder onder de naam ‘Canta Quattro’. ‘Canta’ omdat daar nog een stukje van Cantabile inzit en ‘Quattro’ omdat ze met 4 zangers zijn, nl. Luc Leblanc, Dirk Reyniers, Monique Rothheut en Kristel Van Doorslaer. Voor de begeleiding op de piano zorgt de echtgenoot van Monique, Rik Pelckmans.

Wil je ze aan het werk horen, kom dan zeker naar de viering op 23 september.

Van deze gelegenheid wordt ook gebruik gemaakt om alle vrijwilligers die verbonden zijn aan onze parochie in de bloemetjes te zetten.

We sluiten deze viering af met een receptie!

Iedereen van harte welkom!

Free Joomla! template by Age Themes