Agenda parochiekernen

ma di wo do vr za zo
4
7
8
9
11
13
14
16
18
19
21
22
23
25
28
29
30

 

     
  INFO OVER DE
PASTORALE EENHEID
 
     
  Beleidstekst:
De pastorale eenheid in het bisdom Antwerpen.
 
    Wat is de pastorale eenheid?  
     Wat is er gerealiseerd?  
  Vragen betreffende het vrijwilligerswerk  
     

Logo PE Immanuel

 

Op zaterdag 26 november vieren we de naamdag van onze Pastorale Eenheid 'Immanuel' met een woord- en communiedienst om 18.00 u. in de kerk van St. Jozef in Hove.

( A. Rodenbachstraat 33)

Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te vieren

 

Om het gemeenschapsvoelen binnen onze pastorale eenheid concreet gestalte te geven, vieren wij elk jaar - naast de verjaardagviering - ook onze naamdagviering. We doen dit elk jaar in een andere parochiekerk van onze pastorale eenheid. Dit jaar komt de parochiekerk van Sint Jozef-Hove aan de beurt. We maken van deze dag een jaarlijkse gedenkdag.

Deze viering is ook een prima gelegenheid om elkaar opnieuw te ontmoeten en de verbondenheid tussen alle mensen uit de 10 parochies van onze Pastorale eenheid te versterken.

Onze pastorale eenheid wordt zo weerom een stukje meer een gemeenschap van parochie- en geloofskernen, die in onderlinge solidariteit en samenwerking de krachten bundelen, een onontbeerlijke weg voor de duurzame vitaliteit van onze Kerk. In deze samenwerking vinden wij extra kracht en inspiratie om onze belangrijkste parochietaken te 'blijven' vervullen.

Wij vertrouwen op God om binnen onze pastorale eenheid een verbondenheid te creëren over de parochiegrenzen heen, een verbondenheid die de toekomst van onze geloofsbeleving veilig stelt. God wil graag de Metgezel zijn van alle parochies van Aartselaar, Boechout, Hove, Kontich, Lint, Vremde en Waarloos.

Tot dan …. 

 

Free Joomla! template by Age Themes