Eindejaarsviering PE-Immanuel

door

EINDEJAARSVIERING VAN DE PASTORALE EENHEID OP ZONDAG 31 DECEMBER 2023

In de meeste maanden van een jaar zijn er vier weekends, maar enkele keren per jaar is er ook een vijfde weekend. In zo’n vijfde weekend wil Immanuel ons behoren tot het grotere geheel dat een pastorale eenheid is, extra aandacht geven. Onze pastorale eenheid is een ‘gemeenschap van gemeenschappen’ en die verbondenheid hebben wij de voorbije  jaren reeds kunnen beklemtonen in meerdere weekends. Volgend vijfde weekend van de maand gaat door op 30-31 december 2023.

Wij nodigen al onze gelovigen uit om samen met ons eucharistie te komen vieren in de St. Laurentiuskerk te Hove op zondag 31 december 2023 om 11 uur. Een feestelijke eindejaarsviering!

Wij komen samen rond de tafel van de Heer met gelovigen uit de tien parochies van onze pastorale eenheid. Deze plechtige eucharistieviering met concelebratie zal worden opgeluisterd door het Immanuelkoor. Ook mogen wij dan andermaal rekenen op de medewerking van lectoren uit verschillende parochies en van onze ploeg enthousiaste misdienaars.

Na deze eucharistieviering in St. Laurentius om 11 uur wordt aan alle aanwezigen een warme drink aangeboden. Wij blikken dankbaar terug en vinden ook hierin de kracht om te blijven dromen van vrede in ons hart en in de wereld. Moge in 2024 Immanuel verder  groeien naar een solidaire geloofsgemeenschap, waar wij door onze toenemende samenwerking ook in de toekomst ons christelijk geloof vorm en inhoud zullen kunnen geven.

Van harte welkom op beide vreugdevolle initiatieven, met de medewerking van onze ganse pastorale eenheid!

In zo’n vijfde weekend bieden wij, naast de eucharistieviering in St. Laurentius, één viering aan per samenwerkingsverband. In Kerk en Leven, in het overzicht van alle vieringen van onze pastorale eenheid, kunt u lezen waar er in het weekend van 30-31 december 2023 nog vieringen plaatsvinden in de PE Immanuel.

Het Team van onze Pastorale Eenheid Immanuel.